Γίνετε ο βασιλιάς της «ζούγκλας» με τη Mercedes! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Γίνετε ο βασιλιάς της «ζούγκλας» με τη Mercedes! (vid)
Η τεχνολογία αλλαγής της διάθεσης που εξοπλίζει τη νέα Mercedes-Benz S-Class μπορεί να τιθασεύσει ακόμη κι ένα λιοντάρι, μετά από μια δύσκολη μέρα στη... δουλειά.

Καθημερινά, οι δρόμοι των πόλεων μεταμορφώνονται σε ζούγκλες και η Mercedes-Benz θέλει να «καλμάρει» τους οδηγούς των μοντέλων της, με μια νέα τεχνολογία. Στο διαφημιστικό σποτ που ετοίμασε για αυτή βλέπουμε πρωταγωνιστή ένα... ανθρώπινο λιοντάρι, μετά από μια μέρα γεμάτη αναποδιές.

Κόλλησε ο υπολογιστής εν μέσω παρουσίασης, του έδωσαν να φάει σαλάτα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα σκούντημα τον έκανε να χύσει και τον καφέ πάνω στο πουκάμισό του. Παράλληλα, τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο έπεφταν «βροχή» και γυρνώντας στο σπίτι του, είχε να αντιμετωπίσει και την κίνηση στους δρόμους!

Ευτυχώς όμως για εκείνον, οδηγεί Mercedes-Benz S-Class και με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, σου αλλάζει η διάθεση. Η λειτουργία που συνοδεύει το μοντέλο παίζει την «κατάλληλη» μουσική, ενεργοποιεί το μασάζ στο κάθισμα, αλλάζει το χρώμα του ατμοσφαιρικού φωτισμού και ψεκάζει χαλαρωτικά αρώματα, με αποτέλεσμα οι έγνοιες και τα προβλήματα να μένουν πίσω. Δείτε το βίντεο της Mercedes!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!