Το δικό της κουπέ SUV ετοιμάζει η SEAT

Πέτρος Πιτσίνης
Το δικό της κουπέ SUV ετοιμάζει η SEAT
Ένα διαφορετικό SUV έχει στα πλάνα της η ισπανική μάρκα, το οποίο θα έχει χαμηλή γραμμή οροφής και θα αποπνέει ένα περισσότερο σπορ ύφος, από τα ήδη υπάρχοντα Ateca και Arona.

Αν και τα SUV της SEAT δεν στερούνται δυναμισμού, η μάρκα θέλει να τα κάνει ακόμη πιο σπορ εμφανισιακά και για αυτό, ετοιμάζει ένα τέτοιο μοντέλο με «κουπέ» διάθεση. Σίγουρα θα χρησιμοποιεί αισθητικά στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο 20V20 που είχαμε δει το 2015 και «δάνεισε» αρκετό στυλ και στο Ateca, ενώ δεν αποκλείεται να λανσαριστεί ως Cupra, δηλαδή τη νέα υπο-μάρκα που ετοιμάζουν οι Ισπανοί για να ανεξαρτητοποιήσουν τα γρήγορα μοντέλα τους.

Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση και, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της SEAT, Luca De Meo, στο βρετανικό Autocar, οι άνθρωποι της μάρκας έχουν υπόψιν τους την Porsche Macan, στην κατασκευή του νέου κουπέ SUV. Με αυτή τη δήλωση, συμπεραίνουμε πως είναι πολύ πιθανό να προσφέρει και αρκετή πολυτέλεια, εκτός από γρήγορες επιδόσεις και σπορ εμφάνιση, οπότε αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!