Ένα νέο αυτοκίνητο μας ετοιμάζει η Yamaha!

Πέτρος Πιτσίνης
Ένα νέο αυτοκίνητο μας ετοιμάζει η Yamaha!
Στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, η ιαπωνική μάρκα κατασκευής μοτοσικλετών θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, όμως θα έχει... τέσσερις τροχούς.

Σε λίγες ημέρες, η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα ανοίξει τις πόρτες της και εκεί θα δούμε αρκετά ενδιαφέροντα αυτοκίνητα. Ένα από αυτά, θα το έχει κατασκευάσει η Yamaha, η δημοφιλής φίρμα που φτιάχνει μοτοσικλέτες! Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το δημιούργημα της μάρκας, όμως θα ακολουθήσει τα βήματα του Sports Ride Concept, ενός πρωτότυπου τετράτροχου μοντέλου που είχε παρουσιάσει δύο χρόνια πριν.

Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι η Yamaha θέλει να φτιάξει ένα σπορ αυτοκίνητο και εκείνο που θα δούμε στο Τόκιο, είναι πολύ πιθανό να δείχνει πως θα είναι στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, θα έχει βάρος μικρότερο των 900 κιλών, θα είναι κεντρομήχανο και θα κινείται από έναν τρικύλινδρο κινητήρα του ενός λίτρου με τούρμπο και απόδοση άνω των 100 ίππων. Δηλαδή, θα εστιάζει περισσότερο προς την οδηγική απόλαυση και βέβαια, θα είναι και αρκετά γρήγορο.

* Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το Sports Ride Concept του 2015, καθώς το μοντέλο που θα δούμε φέτος δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!