Ψηφίζουμε Γιάννη Περιστερά!

Γιώργος Βαρίνος
Ψηφίζουμε Γιάννη Περιστερά!
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και ο 12χρονος Έλληνας αναβάτης, Γιάννης Περιστεράς, ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Ελάτε να ψηφίσουμε όλοι ώστε να δείξουμε στην Red Bull πόσο θέλουμε να δούμε τον Γιάννη να διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε λίγες ημέρες, στην πίστα της Almeria, θα λάβει χώρα η τελική επιλογή του Red Bull Rookies Cup για το 2018.

Μαζί με άλλους 108 οδηγούς από 30 χώρες, ο «δικός μας» Γιάννης Περιστεράς θα δώσει τη μάχη για να διακριθεί και να πάρει το εισιτήριο για το Red Bull Rookies Cup του ’18.

Περίπου 10 θα είναι οι τυχεροί αναβάτες που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο κι όλοι εμείς οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ελπίζουμε να καμαρώσουμε εκεί τον Γιάννη.

Την υποστήριξή μας για την υπερπροσπάθεια που θα καταβάλλει ο Έλληνας άσος, μπορούμε να τη δείξουμε έμπρακτα, λαμβάνοντας μέρος σ’ έναν διαγωνισμό του Red Bull Rookies Cup.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να ψηφίσουμε όλοι στο Facebook το όνομα του Γιάννη Περιστερά!

Προσοχή: Ο σωστός τρόπος για να ψηφίσουμε και να είμαστε έγκυροι, είναι να πάμε στο παραπάνω link και να κάνουμε copy-paste στα σχόλια το όνομα του Γιάννη.

Δυστυχώς έχει γίνει λάθος στο μικρό του όνομα και αναφέρεται ως: Ionnis-Konstantinos Peristeras (Greece). Αυτό κάνουμε copy-paste στα σχόλια.

Ο πιο δημοφιλής αναβάτης δεν θα έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση στη διαδικασία της τελικής επιλογής, αλλά θα φορά την τιμητική διάκριση «Golden Bib» στην Almeria.

Η τελική ημερομηνία για να ψηφίσουμε τον Γιάννη Περιστερά είναι η Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Μπαίνουμε όλοι εδώ και κάνουμε αντιγραφή στα σχόλια του post το: Ionnis-Konstantinos Peristeras (Greece)

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!