Έρχεται «βασικό» Honda Civic Type-R;

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται «βασικό» Honda Civic Type-R;
Με χαμηλότερη τιμή, αλλά και μερικές παραχωρήσεις συγκριτικά με το «κανονικό» Civic Type-R, μια νέα έκδοση αναμένεται να προσδώσει ακόμη καλύτερες πωλήσεις στο ιαπωνικό σπορ μοντέλο.

Την κατασκευή ενός πιο «βασικού» Civic Type-R σκέφτεται η Honda, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου. Αυτά, υποστηρίζουν ότι η νέα έκδοση θα κρατήσει το χαρακτήρα του ήδη γνωστού μας μοντέλου, όμως θα περάσει από μια σειρά «εκπτώσεων» ώστε η τιμή του να διαμορφωθεί σε χαμηλότερα επίπεδα.

Ο κινητήρας, αλλά και το κιβώτιο ταχυτήτων δεν θα αλλάξουν, ωστόσο αυτό δεν θα ισχύει και για τον εξοπλισμό του. Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι επίσημο από τη Honda, όμως η σελίδα The Truth About Cars ισχυρίζεται ότι η πηγή της βρίσκεται στον οργανισμό NHTSA, όπου η Honda κατέθεσε στοιχεία για τη νέα έκδοση του Civic Type-R. Προφανώς, αυτή θα έρχεται με πιο απλά καθίσματα, μικρότερες ζάντες αλουμινίου και ενδεχομένως, με μικρές αλλαγές στο body kit. Περιμένουμε να δούμε αν τελικά θα υπάρξει το «βασικό» Type-R και βέβαια, τις προδιαγραφές του από τη Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!