Πότε έρχονται τα νέα VW, Audi και Skoda στην Ελλάδα; (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Πότε έρχονται τα νέα VW, Audi και Skoda στην Ελλάδα; (pics)
Δύο νέα Volkswagen, έξι Audi και έξι Skoda έρχονται το 2018 στην ελληνική αγορά και σας δείχνουμε ποια είναι, αλλά και ποιο μήνα ακριβώς θα εμφανιστούν.

Το 2018, θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το Volkswagen Group και τρεις από τις πιο δημοφιλείς μάρκες του, η Volkswagen, η Audi και η Skoda μας ανοίγουν τα χαρτιά τους και δείχνουν τι να περιμένουμε από αυτές στο νέο έτος, στην Ελλάδα. Αρχικά, η μάρκα με τους τέσσερις κύκλους στη μάσκα, θα φέρει το ολοκαίνουργιο και πολυτελέστατο A8, στο τέλος του 2017 και συγκεκριμένα, το Δεκέμβρη,.

Το Μάιο του επόμενου έτους θα ακολουθήσει το μεγάλο τετράθυρο κουπέ A7 και τον ίδιο μήνα το κορυφαίο Q8, που θα φέρει άλλη διάσταση στην κατηγορία των SUV. Τον Ιούνιο η Audi θα μας γνωρίσει με το νέο A6, ενώ το Σεπτέμβρη και το Νοέμβρη του επόμενου έτους θα δούμε τα διάδοχα μοντέλα των Q3 και A1 Sportback, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, βρίσκουμε τη Skoda. Η τσεχική φίρμα έχει παρουσιάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα και από τον Ιανουάριο του 2018, θα έρθει το Rapid Spaceback Scout Line, μια περιπετειώδης εκδοχή του μικρομεσαίου στέισον βάγκον. Το νέο Karoq, το SUV που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις το περιμένουμε τον επόμενη μήνα ενώ το Μάρτιο θα δούμε στη χώρα μας την πιο off road έκδοση του ήδη γνωστού Kodiaq, με το όνομα Scout.

Το ίδιο μοντέλο θα μας συστηθεί ως σπορτίφ SportLine τον Ιούνιο και η ανανέωση της Fabia, θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη. Το Νοέμβριο, θα λανσαριστούν στην αγορά δύο ειδικές εκδόσεις του Karoq, η σπορ RS και η πολυτελής Laurin & Klement. Τέλος, δύο ολοκαίνουργια μοντέλα περιμένουμε από τη Volkswagen, το κόμπακτ SUV T-Roc που έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και το κορυφαίο Touareg. Θα τα γνωρίσουμε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο, αντίστοιχα.

Παρακάτω ακολουθούν οι εικόνες. Σημειώστε, ότι τα μοντέλα που δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη επίσημα δεν εμφανίζονται στο φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!