Η πρώτη εκπομπή Αυτοκινήτου στο gazzetta.gr (gTV)

Gazzetta team
Η πρώτη εκπομπή Αυτοκινήτου στο gazzetta.gr (gTV)
Πρεμιέρα για την εκπομπή Αυτοκινήτου στο gazzetta.gr με τρεις δοκιμές νέων μοντέλων στο εξωτερικό, συμβουλές για την σωστή ασφάλιση του οχήματός μας και την ιδανική θέση οδήγησης, την παρουσίαση της νέας Harley –Davidson και ειδήσεις από τα μηχανοκίνητα σπορ.

Το gazzetta.gr αγαπά το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα και το έχει αποδείξει με την ειδική ενότητα inMotion, τις live μεταδόσεις των Γκραν Πρι της Formula 1 και του MotoGP, το μηνιαίο περιοδικό inMotion, κλπ. Τώρα ανεβαίνουμε επίπεδο και ξεκινούμε έναν κύκλο διαδικτυακών εκπομπών Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας, που θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα και θα ενημερώνουν τους φίλους των τεσσάρων και των δύο τροχών.

Στην πρώτη εκπομπή μας ταξιδεύουμε στη Γερμανία, για να δοκιμάσουμε από πρώτο χέρι το VW Polo έκτης γενιάς, το κόμπακτ SUV Kia Stonic και το Grandland X, που αποτελεί τον μεγαλύτερο αδελφό των Opel Mokka X και Crossland Χ.

Επίσης, δείχνουμε τις σωστές ρυθμίσεις του καθίσματος για την ιδανική θέση οδήγησης και αποκαλύπτουμε τα κριτήρια, με τα οποία πρέπει να επιλέγουμε την ασφαλιστική εταιρεία του οχήματός μας.

Εννοείται, ότι δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλα τα σημαντικά νέα από το μέτωπο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, του WRC και του MotoGP.

Αυτά σαν πρώτο βήμα! Φιλοδοξία μας, να γινόμαστε σε κάθε εκπομπή και καλύτεροι, οπότε θα χαρούμε, να μας γράψετε την άποψή σας και να μας δώσετε νέες ιδέες. Ραντεβού σε μία εβδομάδα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!