Ολιγόωρο αποκλεισμό κυκλοφορίας ανακοινώνει η Ολυμπία Οδός

Πέτρος Πιτσίνης
Ολιγόωρο αποκλεισμό κυκλοφορίας ανακοινώνει η Ολυμπία Οδός
Ο κλάδος του κόμβου του Ρίου, που εξυπηρετεί την κατεύθυνση από τη Γέφυρα προς την Αθήνα, θα αποκλειστεί για λίγες ώρες για εργασίες ασφαλτικών και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της πόλης της Πάτρας, όπου θα αναστρέφει στον αυτοκινητόδρομο.

Από την Τρίτη 10/10/2017 και ώρα 19:00, έως το πρωί της επόμενης ημέρας, Τετάρτη 11/10/2017 και ώρα 07:00, θα αποκλειστεί ο κλάδος του κόμβου του Ρίου που εξυπηρετεί την κατεύθυνση προς Αθήνα, από τη Γέφυρα. Οι οδηγοί θα περνούν μέσα από την πόλη της Πάτρας και με κατεύθυνση το λιμάνι, θα εξέρχονται προς τη σηματοδοτούμενη διασταύρωση με την κάθετη οδό Διοδώρου και ύστερα θα αναστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα.

Οι υπόλοιπες κινήσεις που εξυπηρετεί ο κόμβος του Ρίου καθώς και η κυκλοφορία επί του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά. Αν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς ή παρουσιαστεί κάποιο άλλο κώλυμα, οι εργασίες θα εκτελεστούν είτε την Τετάρτη 11/10/2017 είτε την Πέμπτη 12/10/2017 κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Η Ολυμπία Οδός προχώρησε σε αυτή την κίνηση ώστε να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών από τον αρμόδιο κατασκευαστή και ευχαριστεί για την κατανόηση, παρακαλώντας τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας. Παράλληλα, τονίζει ότι πρέπει να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!