Καπιρόσι: «Το βασικό πρόβλημα της Ducati λέγεται Μαρκ Μάρκεθ» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Καπιρόσι: «Το βασικό πρόβλημα της Ducati λέγεται Μαρκ Μάρκεθ» 
Ο Λόρις Καπιρόσι πιστεύει ότι η Ducati είναι μια καλά φορμαρισμένη ομάδα, που έχει την ατυχία να έχει απέναντί της το φαινόμενο που ονομάζεται Μαρκ Μάρκεθ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις γνώσεις του Λόρις Καπιρόσι γύρω από το σημερινό MotoGP. Τα λόγια του Ιταλού έχουν πάντα πολύ μεγάλη βαρύτητα και αυτή τη φορά, επέλεξε να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από την Ducati και την πορεία της, στις τελευταίες σεζόν.

«Η Ducati είναι ένα πολύ μεγάλο εργοστάσιο. Κατά τη γνώμη μου έχουν ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Ο Πετρούτσι ήταν στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα και δεν διαχειρίστηκε σωστά την πίεση. Ναι, κέρδισε στο Μουτζέλο. Το πρωτάθλημά του όμως, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Από την άλλη ο Ντοβιτσιόζο έκανε πολύ καλή σεζόν, όμως και πάλι, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι τον αποθαρρύνει πάρα πολύ η παρουσία του Μάρκεθ. Είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις. Η Ducati δουλεύει σκληρά, όμως το βασικό της πρόβλημα λέγεται Μαρκ Μάρκεθ. Αν δεν υπήρχε ο Μαρκ, η Ducati θα κέρδισε δύο τίτλους στη σειρά» είπε ο Λόρις Καπιρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!