Yamaha: «Φαινόμενο ο Φάμπιο Κουαρταραρό»

Πέτρος Σηφαλάκης
Yamaha: «Φαινόμενο ο Φάμπιο Κουαρταραρό»
Τρομερό μέλλον για τον Φάμπιο Κουαρταραρό προβλέπει η Yamaha, ο οποίος κατάφερε να κάνει απίστευτα πράγματα με δορυφορική μοτοσικλέτα και να ανταγωνιστεί στα ίσια τα μεγαλύτερα ονόματα.

Η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε στο MotoGP, ήταν η πρώτη που ένας αναβάτης δορυφορικής ομάδας ή ανεξάρτητος, κατάφερε να κερδίσει αγώνα στη μεγάλη κατηγορία οδηγώντας μια Yamaha. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό έγραψε το δικό του κομμάτι ιστορίας μέσα στο 2019 και δεν υπάρχει κανείς που να παρακολουθεί το MotoGP και να μην παραδέχεται ότι έχει φοβερό μέλλον μπροστά του. Το ίδιο λέει και η Yamaha.

«Γίναμε μάρτυρες του φαινομένου Φάμπιο Κουαρταραρό με τις 6 pole positions. Ακόμα δεν έχει πάρει νίκη, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κι αυτό είναι θέμα χρόνου» είπαν στη Yamaha. Στη συνέχεια, πρόσθεσαν για τον Βινιάλες: «Ο Μάβερικ είναι ένας οδηγός που θέλει στο γκαράζ να νοιώθει σαν στο σπίτι του. Στην αρχή της χρονιάς, όταν ο Φάμπιο ήταν μπροστά του, ήταν απογοητευμένος και δεν το έκρυβε! Κάποιες φορές γύριζε στο γκαράζ κι έλεγε: Δεν είναι δυνατόν! Πρέπει να είμαι εγώ η ταχύτερη Yamaha. Ο Φάμπιο του έδινε κίνητρο, αλλά δεν ήταν η βασική αιτία της μεταστροφής του».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!