Ο τραυματισμός στον ώμο κρατά πίσω τον Μαρκ Μάρκεθ 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο τραυματισμός στον ώμο κρατά πίσω τον Μαρκ Μάρκεθ 
Η εγχείρηση έγινε και ήταν επιτυχής, ωστόσο ο Ισπανός αναβάτης της Honda δεν θα είναι 100% έτοιμος στα δοκιμαστικά της Σεπάνγκ.

Η εξάρθρωση ώμου που είχε ο Μαρκ Μάρκεθ κατά τη διάρκεια των δοκιμών της νέας μοτοσικλέτας, δεν ήταν μια τόσο απλή υπόθεση. Ο αναβάτης της Honda στο MotoGP μπήκε στο χειρουργείο και η επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχής, ωστόσο ο γιατρός που τον ανέλαβε, είπε ότι θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής, μέχρι να είναι εντελώς έτοιμος να τρέξει.

«Νομίζω θα είναι έτοιμος για τις δοκιμές της Σεπάνγκ. Δεν θα είναι 100% σε φόρμα όμως. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος, είναι ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι μια χαρά. Ο συνηθισμένος χρόνος αποκατάστασης για έναν κανονικό άνθρωπο είναι περίπου τέσσερις μήνες, περιμένω όμως ότι ο Μαρκ θα είναι έτοιμος στο μισό αυτού, λόγω της φυσικής κατάστασης που έχει ένας αναβάτης του MotoGP. Είναι πάντα χαρούμενος όμως. Μέσα στο χειρουργείο, ήταν πολύ χαρούμενος και μίλαγε με τις νοσοκόμες. Είναι άτομο με φοβερή προσωπικότητα» είπε ο γιατρός του Μαρκ Μάρκεθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!