Ο Κουαρταραρό σπάει όλα τα ρεκόρ στη Μαλαισία

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Κουαρταραρό σπάει όλα τα ρεκόρ στη Μαλαισία
Εξαιρετικά ξεκίνησε το αγωνιστικό του τριήμερο ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην πίστα της Σεπάνγκ, καταφέρνοντας να πετύχει τον καλύτερο χρόνο στις πρώτες δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Για ακόμη μια φορά ο Φάμπιο Κουαρταραρό καταφέρνει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει τον καλύτερο χρόνο στα πρώτα και τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά. Στην πρώτη περίοδο, είχε πολύ καλό ρυθμό από την αρχή. Πέρασε τον Μορμπιντέλι, που είναι δεύτερος στην κατάταξη και τον Μάβερικ Βινιάλες που είναι τρίτος, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο, έχουν την τέταρτη και την πέμπτη θέση. Ρινς, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Βαλεντίνο Ρόσι, Κράτσλοου και Μίλερ, συμπληρώνουν τη δεκάδα.

Ο Μιγκέλ Ολιβέιρα, που είχε την σοβαρή πτώση στο προηγούμενο Γκραν Πρι της Αυστραλίας, στα τέταρτα ελεύθερα δοκιμαστικά, έκανε μόλις τέσσερις γύρους με τον καλύτερό του χρόνο να είναι έξι δευτερόλεπτα πάνω από τον ρυθμό των πρώτων. Μάλιστα, μπήκε στο γκαράζ με περισσότερο από ένα τέταρτο να απομένει. Ακόμη, δεν έχει συνέλθει πλήρως, από ότι φαίνεται. Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Κουαρταραρό ήταν και πάλι ο γρηγορότερος, ρίχνοντας τον χρόνο του αρκετά.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο και ο Βαλεντίνο Ρόσι τον ακολούθησαν στην τριάδα, με τον Μορμπιντέλι και τον Μίλερ να έχουν την τέταρτη και την πέμπτη θέση. Αλέιξ Εσπαργκαρό, Κράτσλοου, Μπανάια, Βινιάλες και Ρινς συμπληρώνουν τη δεκάδα, ενώ Μιρ, Πετρούτσι και Μαρκέθ έφτασαν στην ενδέκατη, τη δωδέκατη και τη 13η θέση αντίστοιχα. Σε αυτή την περίοδο, ο Μιγκέλ Ολιβέιρα δεν εμφανίστηκε καθόλου, μένοντας χωρίς κάποιον συμπληρωμένο γύρο. Παρακάτω, δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από την πρώτη και τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών.

FP2

FP1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!