Βαλεντίνο Ρόσι: «Το 2019 λίγο καλύτερο από την εποχή Ducati» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Το 2019 λίγο καλύτερο από την εποχή Ducati» 
Η χειρότερη περίοδος στην καριέρα του Βαλεντίνο Ρόσι ήταν όταν βρισκόταν στην ομάδα της Ducati και ο Ιταλός, συγκρίνει την τωρινή του κατάσταση με την τότε.

Με 2 αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν του 2019, ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν πέτυχε τίποτα από όσα θα ήθελε μέσα στη χρονιά. Σίγουρα έχουν υπάρξει καλύτερες μέρες για τον «Γιατρό», όπως και χειρότερες, όπως ο ίδιος μας λέει. Η περίοδος που βρισκόταν στην Ducati για παράδειγμα, είναι η χειρότερη που έχει περάσει ποτέ του.

«Δεν είναι κακή η αίσθηση με την M1. Συγκριτικά όμως, είναι διαφορετική η κατάσταση από την περίοδο που ήμουν στην Ducati, έχω άλλου είδους προβλήματα. Υπάρχει θέμα με την ταχύτητα στην ευθεία, δεν έχω καλή τελική. Το πίσω ελαστικό χάνει γρήγορα την απόδοσή του λόγω φθοράς, οπότε στο δεύτερο μισό του αγώνα υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο και εκεί η αίσθηση από τη μοτοσικλέτα δεν είναι άσχημη. Σε κάθε περίπτωση όμως η κατάσταση είναι καλύτερη από τα δύσκολα χρόνια με την Ducati. Στο μέλλον, πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» είπε ο VR46.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!