Άπιαστος ο Βινιάλες πήρε την pole στην Αυστραλία

Γιώργος Βαρίνος
Άπιαστος ο Βινιάλες πήρε την pole στην Αυστραλία
Δεν άφησε κανένα περιθώριο ο Μάβερικ Βινιάλες και πήρε μια άξια pole position στην Αυστραλία. Στην 2η θέση ο τραυματίας Φάμπιο Κουαρταραρό και στην 3η ο Πρωταθλητής Μαρκ Μάρκεθ.

Στο Q1 ο Ζουάν Ζαρκό πίστευε πως είχε ελπίδες να περάσει στο Q2 ωστόσο οι Κουαρταραρό και Ιανόνε ήταν αυτοί που πήραν το εισητήριο για το Q2.

Στο Q2 ο Βινιάλες τέθηκε επικεφαλής από την αρχή και δεν άφησε κανένα περιθώριο σε κάποιον άλλον οδηγό να του πάρει την pole. Σταθερός και ταχύτατος έκανε συνεχώς ταχύτερους γύρους. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Φάμπιο Κουαρταραρό που ήταν ζεστός από το Q1. Τρίτος με ρεσιτάλ οδήγησης «Δεν πέφτω με τίποτε» ο Πρωταθλητής-Ζογκλέρ Μαρκ Μάρκεθ.

Ευχάριστη έκπληξη η 4η θέση του γέρο Ρόσι. Που δείχνει πως δεν έχει χάσει καθόλου την ταχύτητά του. Στην 5η θέση ο Ντανίλο Πετρούτσι επιστρέφει στο γρήγορο γκρουπ. 6ος ο Καλ Κράτσλοου που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δει και βάθρο.

Αλέις Εσπαργκαρό, Αντρέα Ιανόνε και Τζακ Μίλερ συμπληρώνουν την 3η σειρά με τις θέσεις 7-8-9 , και αφήνουν στην 10 θέση τον Αντρέα Ντοβιτιόζο που δεν το βρήκε πουθενά. Ο Μορμπιντέλι στην 11η θέση και ο Ρινς στην 12 ολοκληρώνουν την 4 σειρά της εκκίνησης.

Δείτε τη σχάρα εκκίνησης όπως διαμορφώθηκε μετά το Q2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!