ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Βαλεντίνο Ρόσι: «Θέλουμε χρόνο αλλά είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» 

Βαλεντίνο Ρόσι: «Θέλουμε χρόνο αλλά είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» 

Βαλεντίνο Ρόσι: «Θέλουμε χρόνο αλλά είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» 

Οι αναβαθμίσεις που έγιναν στη Yamaha του μπορεί να μην άρεσαν στον Βαλεντίνο Ρόσι, όμως πιστεύει ότι υπάρχουν καλύτερες προοπτικές από πριν. 

Στην Ιαπωνία βρίσκεται το MotoGP αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά τις πρώτες δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο «Γιατρός» βλέπει την κατάσταση. Η εξάτμιση που αντικαταστάθηκε στη μοτοσικλέτα του Βαλεντίνο Ρόσι δεν έκανε καλύτερα τα πράγματα και μάλιστα, αποφάσισε να την αφαιρέσει, τοποθετώντας και πάλι την παλιά, όμως ο Ρόσι δεν χάνει τις ελπίδες του. 

«Στους τελευταίους δύο αγώνες είχα πρόβλημα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό, περισσότερο από τις υπόλοιπες Yamaha. Για εμένα, δεν είμαστε έτοιμοι για να τοποθετήσουμε τη νέα εξάτμιση. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά μέσα στο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Απλώς, προσπαθείς να κερδίσεις ταχύτητα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε τον χειμώνα στις δοκιμές. 

Η Yamaha πάντως έχει αλλάξει πολλούς ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά στην ομάδα του MotoGP. Τώρα το σκηνικό είναι αλλιώς. Έχουμε θετικές σκέψεις γιατί υπάρχουν καλοί, νέοι μηχανικοί που πιέζουν πολύ. Και ευτυχώς στη Yamaha κατάλαβαν ότι αν θέλουν να παλέψουν με τη νίκη, θα πρέπει να γίνει μεγάλη τεχνική προσπάθεια γιατί από το τέλος του 2016 και το 2017, η διαφορά μας με τη Ducati και τη Honda έχει γίνει τεράστια. Θέλουμε χρόνο ακόμα, αλλά είμαστε πιο ανταγωνιστικοί» είπε ο VR46.