Βινιάλες: «Είχα προβλήματα με το λάστιχο στην αρχή...»

Γιώργος Βαρίνος
Βινιάλες: «Είχα προβλήματα με το λάστιχο στην αρχή...»
O Μάβερικ Βινιάλες δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα ούτε καν να απειλήσει τους δύο πρώτους και έτσι τερμάτισε 3ος. Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που τον περιόρισαν στην 3η θέση.

Στους πρώτους γύρους ο Βινιάλες έχασε την επαφή του με τους δύο πρώτους, που είχαν πολύ γρήγορο ρυθμό και έκαναν συνεχώς ρεκόρ γύρου αγώνα, ο ένας πίσω από τον άλλον. Στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και πίεσε στην προσπάθειά του να μειώσει την διαφορά. Το κατάφερε σε κάποιο βαθμό αλλά στο τέλος απείχε 2 δευτερόλεπτα από τους πρώτους και έτσι αρκέστηκε στην 3η θέση.

Ο ίδιος στις δηλώσεις μετά τον αγώαν ανέφερε: «Είχα πολλά προβλήματα με το πίσω λάστιχο στην αρχή του αγώνα. Μετά προσπάθησα να βρω το ρυθμό μου. Προσπάθησαν να μείνω ήρεμος και να έχω υπομονή. Άρχισα να μειώνω τη διαφορά και σε ένα βαθμό το κατάφερα αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήθελα ακόμα αρκετούς γύρους για να τους πιάσω καθώς στο τέλος είχα πιο γρήγορο ρυθμό από τον Μαρκ και τον Φάμπιο. Εμείς οι τρεις πρώτοι, ήμασταν σε άλλο επίπεδο και θα δούμε τώρα τι θα γίνει στην Ιαπωνία. Συγχαρητήρια στον Μαρκ για την νίκη και το 6ο του πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!