Aμεση αποχώρηση του Ζουάν Ζαρκό από την ΚΤΜ

Πέτρος Σηφαλάκης
Aμεση αποχώρηση του Ζουάν Ζαρκό από την ΚΤΜ
Το γνωρίζαμε, ότι ο Ζουάν Ζαρκό δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο MotoGP στην ομάδα της KTM, ωστόσο ο Γάλλος θα αποχωρήσει τελικά άμεσα και μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, όπως προβλεπόταν αρχικά.

Τα μέτρια αποτελέσματα του Γάλλου αναβάτη οδήγησαν την KTM στην πρόωρη αντικατάστασή του. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζουάν Ζαρκό θα σταματήσει να τρέχει με την KTM και το υπόλοιπο της σεζόν, τη θέση του θα πάρει ο Μίκα Κάλιο.

«Πιστεύουμε ότι ο Μίκα θα μπορέσει να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση της πορείας μας χάρη στις γνώσεις του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ζουάν για την προσπάθειά του και τη συμμετοχή του στο φιλόδοξο project μας, από τον προηγούμενο Νοέμβριο. Πρέπει τώρα να σκεφτούμε το μέλλον μας και να κάνουμε τα επόμενα βήματά μας.

Η KTM θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Ζαρκό μέχρι και τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος του 2019 και μετά του ευχόμαστε πραγματικά τα καλύτερα για το μέλλον της καριέρας του» είπε ο επικεφαλής της ομάδας της KTM. Πλέον ο στόχος της ομάδας είναι να εξελίξει ακόμη περισσότερο τη μοτοσικλέτα της για να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική και να καταφέρουν να αποσπάσουν τα μέγιστα από το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών στον κόσμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!