27χρονη τράκαρε γιατί βιαζόταν να... παντρευτεί τον Βαλεντίνο Ρόσι! 

Πέτρος Σηφαλάκης
27χρονη τράκαρε γιατί βιαζόταν να... παντρευτεί τον Βαλεντίνο Ρόσι! 
Περιζήτητος γαμπρός είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι και μάλιστα πριν από κάποιες μέρες έχασε την ευκαιρία του να παντρευτεί, επειδή του συνέλαβαν τη νύφη.

Το περασμένο Γκραν Πρι έγινε στο Μιζάνο, στην πίστα που παραδοσιακά ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει μια... παρέλαση θαυμαστών! Χιλιάδες οπαδοί του, άντρες, γυναίκες, παιδιά προσπαθούν να τον δουν από κοντά! Αυτό είναι κάτι το θαυμάσιο όμως όπως πάντα, υπάρχουν παρεκτροπές. Μια γυναίκα στο δρόμο για να φτάσει εκεί, οδηγούσε πολύ επικίνδυνα και η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα αυτοκίνητο που παραβιάζει τον ΚΟΚ και μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.

Τελικά, πολλά αυτοκίνητα καταστράφηκαν και παρέσυρε και έναν πεζό, ευτυχώς χωρίς να του προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς, όμως το πιο αξιοσημείωτο, ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε: «αφήστε με, πρέπει να βιαστώ για να προλάβω να παντρευτώ με τον Βαλεντίνο Ρόσι»! Τελικά, οδηγήθηκε στο κρατητήριο αλλά στη συνέχεια έφυγε με ασθενοφόρο και νοσηλεύτηκε, για να ερευνήσουν τι γίνεται και να της κάνουν διάφορα ψυχολογικά τεστ. Πάντως, στο παρελθόν της η γυναίκα έχει επιδείξει κάποιες φορές αντίστοιχα «περίεργες» συμπεριφορές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!