FP2 Μιζάνο: Η σκυτάλη στον Βινιάλες 

Πέτρος Σηφαλάκης
FP2 Μιζάνο: Η σκυτάλη στον Βινιάλες 
Μια Yamaha βρέθηκε και πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών που γίνονται στο Μιζάνο.

Καλά ξεκίνησαν οι Yamaha στο Μιζάνο του Σαν Μαρίνο. Μετά τον Φάμπιο Κουαρταραρό, που ήταν ο γρηγορότερος του FP1, ήρθε η σειρά του Μάβερικ Βινιάλες με εργοστασιακή μοτοσικλέτα της Yamaha να πάρει την πρώτη θέση, στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών. Δεύτερος, ο Φάμπιο Κουαρταραρό και το σερί των Yamaha, το «σπάει» ο Μαρκ Μάρκεθ που είναι τρίτος, αφού στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται οι Βαλεντίνο Ρόσι και Φράνκο Μορμπιντέλι, που επίσης οδηγούν Yamaha.

Στη συνέχεια βρίσκουμε Πολ Εσπαργκαρό, Πετρούτσι, Ντοβιτσιόζο, Ρινς και Κράτσλοου, ενώ ο Χόρχε Λορένθο βελτίωσε κάπως τους χρόνους του. Ο τελευταίος παραπονιόταν για πόνους μετά το FP1 όμως τελικά έτρεξε στο FP2 και ανέβηκε στη 17η θέση. Σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών, στη δεύτερη δεν σημειώθηκαν πτώσεις και η διαδικασία κύλησε απροβλημάτιστα. Παρακάτω βλέπουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!