O Κουαρταραρό πιο γρήγορος στο FP1 του Μιζάνο 

Πέτρος Σηφαλάκης
O Κουαρταραρό πιο γρήγορος στο FP1 του Μιζάνο 
Ο Γάλλος κατάφερε να θέσει τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα του Σαν Μαρίνο και μάλιστα, είχε μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Μαρκ Μάρκεθ.

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει ο Φάμπιο Κουαρταραρό, που για άλλη μια φορά κατάφερε να είναι ο πιο γρήγορος αναβάτης στην πίστα. Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Μιζάνο είχε ξεκάθαρο προβάδισμα και αρκετά πίσω του, ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ. Βινιάλες, Πίρο και Αλέιξ Εσπαργκαρό βρίσκονται μέχρι την πεντάδα και μετά, Πολ Εσπαργκαρό, Μορμπιντέλι, Πετρούτσι, Ρόσι και Ραμπάτ βρίσκονται κατά σειρά έως και τη δεδκάδα.

Από πτώσεις, είχαμε τον Τίτο Ραμπάτ της Avintia Ducati, τον Αντρέα Ιανόνε της Aprilia και τον Τζακ Μίλερ της Pramac Ducati. Ο Ολιβιέιρα και ο Χόρχε Λορένθο βγήκαν από την πίστα έχοντας κάποιους πόνους, χωρίς να έχει γίνει κάτι στο FP1 και ο Βαλεντίνο Ρόσι που περιορίστηκε στην 9η θέση, χρησιμοποιεί νέο κάλυμμα φρένων και νέα εξάτμιση σε αυτό το Γκραν Πρι. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα για τη διαδικασία των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών του Μιζάνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!