To πρόγραμμα του MotoGP αυτό το Σαββατοκύριακο!

Γιώργος Βαρίνος
To πρόγραμμα του MotoGP αυτό το Σαββατοκύριακο!
Ο 12ος Γύρος της φετινής σεζόν του MotoGP, θα λάβει χώρα στο Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας, δίνοντας συνέχεια σε ένα συναρπαστικό ως τώρα πρωτάθλημα με τον Μάρκεθ ωστόσο να κυριαρχεί.

Με την ήττα του Μάρκεθ στην Αυστρία, το MotoGP της Μεγάλης Βρετανίας αποτελεί μια καμπή του πρωταθλήματος, αν εκεί ο Ισπανός πρωταθλητής δεν καταφέρει πάλι να κερδίσει. Αν μάλιστα κερδίσει ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, τότε το πρωτάθλημα θα πάρει νέα τροπή καθώς το ριψοκίνδυνο στυλ του Μάρκεθ, ίσως στη συνέχεια τον βάλει σε μπελάδες. Για την ώρα, παρά την ήττα του στην Αυστρία πήρε τους πολύτιμους βαθμούς της 2η θέσης και απολαμβάνει μια μεγάλη διαφορά ασφαλείας στο πρωτάθλημα 58 βαθμών.

Όσο η Formula 1 κάνει διακοπές - μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου- το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών συνεχίζει κανονικά και μας κρατά συντροφιά.

Όπως πάντα, έχουμε δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών την Παρασκευή, άλλες δύο το Σάββατο, μαζί με δύο φάσεις κατατακτήριων δοκιμών και το μεγάλο αγώνα της Κυριακής. Όλα, μεταδίδονται απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport 5 HD.

Δείτε το πρόγραμμα σε ώρες Ελλάδας:

Παρασκευή, 23/08

11:55: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:05: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 24/8

11:55: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
15:30: Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:05: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 25/8

15:00: Αγώνας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!