Ο Μάρκεθ θέλει τίτλο για να «ξεχάσει» το Red Bull Ring

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μάρκεθ θέλει τίτλο για να «ξεχάσει» το Red Bull Ring
Πλέον, βλέπουμε σπάνια τον Μαρκ Μάρκεθ να χάνει σε μονομαχία αγώνα και μάλλον έχει... ξεσυνηθίσει κι εκείνος!

Ο αγώνας του Red Bull Ring τελείωσε με νικητή τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ύστερα από μια προσπέραση που συζητήθηκε πολύ. Ο αναβάτης που προσπέρασε ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ, καθόλου συνηθισμένος στις... ήττες και αυτό φαίνεται από τις μετέπειτα δηλώσεις του.

«Φυσικά, έχω στο πλάνο μου να κερδίζω τους αγώνες. Προσπαθώ να φτάσω στο στόχο μου, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσω των νικών στη σεζόν. Το περασμένο Σαββατοκύριακο δουλέψαμε πολύ, ξέραμε ότι ο Ντόβι είναι σε μια από τις πιο καλές του πίστες. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος. Όμως, έχω μάθει τα τελευταία χρόνια ότι αν κερδίσεις το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν, κανείς δεν θα θυμάται αυτόν τον αγώνα, μέχρι να επιστρέψεις ξανά την επόμενη σεζόν.

Όπως και να' χει ήταν ένα σημαντικό βάθρο για εμάς και την πορεία μας στο πρωτάθλημα και αν εξαιρέσεις την πτώση στο Όστιν, η δεύτερη θέση είναι η χειρότερη που έχουμε τερματίσει φέτος» είπε ο αναβάτης της Honda. Πάντως ακόμη κι έτσι διατηρεί ένα μεγάλο κενό των 58 βαθμών από τον δεύτερο διεκδικητή του πρωταθλήματος, Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!