Βαλεντίνο Ρόσι: «Κάτι έχει αλλάξει στη Yamaha»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Κάτι έχει αλλάξει στη Yamaha»
Αλλαγές προς το καλύτερο, βλέπει ο αναβάτης της Yamaha, ειδικότερα μετά το Γκραν Πρι στην πίστα του Red Bull Ring στην Αυστρία.

Ύστερα από το καλοκαιρινό break ο Βαλεντίνο Ρόσι βλέπει αξιοσημείωτες αλλαγές στη Yamaha του, που του επιτρέπουν να κυνηγάει καλύτερα αποτελέσματα. Ο Ιταλός κατάφερε από τη δέκατη θέση, να τερματίσει στην τέταρτη, την ώρα που ο teammate του, Μάβερικ Βινιάλες, τερμάτισε πέμπτος τον αγώνα, ενώ είχε εκκινήσει τέταρτος.

«Τελικά, ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο, με έναν σχετικά καλό αγώνα. Στα χαρτιά δείχναμε να υστερούμε περισσότερο στην Αυστρία, όπως και στο παρελθόν. Αλλά από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών κιόλας, είδαμε κάτι καλό. Βελτιωνόμαστε, ειδικά σε ο,τι αφορά τη διάρκεια και την πρόσφυση των ελαστικών μας. Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και πολλούς καλούς γρήγορους γύρους.

Ήμουν δυνατός και μπόρεσα να καλύψω πλήθος θέσεων. Ήμουν σε μια αρκετά καλή θέση για να παλέψω και για το βάθρο, όμως οι μπροστινοί μου, περισσότερο ο Μάρκεθ και ο Ντόβι, αλλά λίγο λιγότερο και ο Κουαρταραρό, ήταν πιο δυνατοί από εμένα. Οπότε, δεν μπόρεσα να τους ανταγωνιστώ. Τελικά, ήταν θετικό το αποτέλεσμα. Ο Βινιάλες και ο Ρινς μπόρεσαν να με φτάσουν αλλά οδήγησα καλά και δεν με πέρασαν. Δεν είναι τόσο κακή η τέταρτη θέση, τελικά» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!