Μάρκεθ: «Είχαμε την σωστή στρατηγική...»

Γιώργος Βαρίνος
Μάρκεθ: «Είχαμε την σωστή στρατηγική...»
Από άλλο πλανήτη ο Μαρκ Μάρκεθ κέρδισε στη Γερμανία κάνοντας ένα απίστευτο 10 στα 10 για τα 10 χρόνια που τρέχει σε αυτή την πίστα. Έχει 7 νίκες στη μεγάλη κατηγορία και 3 στις μικρότερες...

Γελάνε και τα μουστάκια του Μαρκ Μάρκεθ καθώς μόνο ένα ατύχημα θα τον φρενάρει ώστε να γίνει ο GOAT στο MotoGP. Άλλη μια εμφατική νίκη για τον Ισπανό που βάζει -εκτός απροόπτου- και αυτό το πρωτάθλημα στο τσεπάκι του.

Ο ίδιος αναφέρει στους εκστασιασμένους δημοσιογράφους: «Ήταν η τέλεια στρατηγική. Δεν είχα το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά στην πρώτη στροφή έστριψα πρώτος αλλά πηγαίνοντας αργά. Το σχέδιό μου ήταν να κάνω δύο γύρους σχετικά αργά, ώστε να θερμάνω καλά το εμπρός ελαστικό ειδικά και να πιέσω στη συνέχεια. Τελικά δεν έγινε έτσι. Δεν χρειάστηκε να πιέσω. Οδήγησα μετρημένα, απολαμβάνοντας την οδήγηση και σκεφτόμουν τον αδελφό μου τον Άλεξ που κέρδισε την Μοto2 αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε ευλογημένοι και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι 'αυτή τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που φεύγω για τις καλοκαιρινές διακοπές με αυτό το βαθμολογικό προβάδισμα.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!