Βινιάλες: «Ρισκάρισα με το σκληρό ελαστικό και η επιλογή πέτυχε!»

Γιώργος Βαρίνος
Βινιάλες: «Ρισκάρισα με το σκληρό ελαστικό και η επιλογή πέτυχε!»
Ο Μάβερικ Βινιάλες μετά την νίκη του στην Ολλανδία κατακτά μια 2η θέση στη Γερμανία δείχνοντας πως τα προβλήματα με την Yamaha του αποτελούν παρελθόν.

Ο Μάβερικ Βινιάλες που περνά μια περίοδο φόρμας ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, σήμερα το πρωί η πρόσφυση χάθηκε μετά τη βροχή και γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για όλους. Ρισκάρισα με την επιλογή του σκληρού ελαστικού, αλλά αν θα ταίριαζε στις συνθήκες θα μπορούσα να πιέσω μετά τους πρώτους 20 γύρους. προσπάθησα ν αμείνω κοντά στον Μαρκ και η στρατηγική μου ήταν να πιέσω στο τέλος. Με την πρώτη του Ρινς τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Πρέπει να πω ευχαριστώ στην ομάδα για την καταπληκτική μοτοσυκλέτα που μου έδωσε. Πηγαίνουμε στις καλοκαιρινές διακοπές με ένα πραγματικά καλό συναίσθημα, πως πλέον μπορούμε να είμαστε δυνατοί και να παλαίψουμε με τον Μαρκ στους αγώνες που έρχονται.».

Ο Βινιάλες έχει κερδίσει κατά κράτος στους τελυταίους αγώνες, τον τιμ-μέιτ του Βαλεντίνο Ρόσι και έχει ανέβει εντυπωσιακά και η αυτοπεποίθησή του που είναι πολύ σημαντικό θέμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!