Σε ρυθμό βόλτας νίκησε για 7ο συνεχόμενο χρόνο στη Γερμανία ο Μάρκεθ

Γιώργος Βαρίνος
Σε ρυθμό βόλτας νίκησε για 7ο συνεχόμενο χρόνο στη Γερμανία ο Μάρκεθ
Ένας πανίσχυρος Μαρκ Μάρκεθ έδειξε την κλάση του κερδίζοντας για 7η συνεχόμενη φορά στην Γερμανία αυξάνοντας την διαφορά του στο πρωτάθλημα. Στη 2η θέση ο Μάβερικ Βινιάλες και στην 3η ο Καλ Κράτσλοου συμπληρώνουν το βάθρο.

Σε έναν αγώνα δίχως θέαμα και μάχες ο Μαρκ Μάρκεθ κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση εκμηδενίζοντας τον ανταγωνισμό. Ο Μάρκεθ έστριψε πρώτος και δεν τον ξαναείδε κανείς. Στη 2η θέση τερμάτισε ο Βινιάλες που έκανε έναν καλό αγώνα με τον Καλ Κράτσλοου στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να βρίσκεται πίσω του.

Οι Ducati άλλαξαν αρκετές φορές θέσεις αλλά ο Πετρούτσι ήταν αυτός που τερμάτισε στην 4η θέση. Ο Ντοβιτσιόζο αρκέστηκε στην 5η θέση εμπρός από τον Τζακ Μίλερ που τερμάτισε τελικά 6ος.

Ο Ζοάν Μιρ με την Suzuki του τελικά πέρασε μπροστά από τους Ρόσι και Μορμπιντέλι για μια καλή 7η θέση, ενώ ο «Γιατρός» που δεν ήταν ανταγωνιστικός σε αυτόν τον αγώνα πέρασε στο τέλος τον Μορμπιντέλι για να κατακτήσει μια 8η θέση. Ο Μορμπιντέλι έμεινε 9ος με τον Μπραντλ να πετυχαίνει μια 10η θέση (στη θέση του τραυματία Λορένθο).

Ο Μάρκεθ κερδίζει επί 10 χρόνια κάθε φορά που τρέχει στην Γερμανία. Έχει το απόλυτο μέχρι τώρα 10 νίκες και 10 pole positions. Ένα τρομερό επίτευγμα που δείχνει τη τρομερή του κλάση.

Ραντεβού πάλι στις 4 Αυγούστου με τον αγώνα του Μπρνό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!