Ο Πετρούτσι έπεσε με 200 χλμ./ώρα αλλά είναι καλά στην υγεία του (vid)

Ο Πετρούτσι έπεσε με 200 χλμ./ώρα αλλά είναι καλά στην υγεία του (vid)
Άγιο είχε ο αναβάτης της Ducati στο πέσιμό του με μεγάλη ταχύτητα, καθώς δεν χτύπησε σοβαρά και τώρα το μοναδικό θέμα που έχει να αντιμετωπίσει από τις κατατακτήριες δοκιμές είναι τα... νεύρα που έχει με τον Μιρ της Suzuki.

Οι κατατακτήριες δοκιμές για τον Ντανίλο Πετρούτσι θα μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα, αλλά κάτι η πτώση που είχε, κάτι ο... Μιρ, του έκοψαν τη φόρα. Ευτυχώς, δεν χτύπησε από το ατύχημα που είχε και δήλωσε: «Φυσικά, φοβήθηκα αρχικά γιατί πονούσα πολύ στο δεξί χέρι. Νόμιζα ότι το έσπασα, γιατί αμέσως έγινε μαύρο, όμως μετά οι γιατροί μου είπαν δεν έσπασε και όλα είναι καλά. Όταν το ακουμπάω όμως, με πονάει». Από την άλλη, είπε για τον Μιρ της Suzuki:

«Ήμουν πολύ πίσω του, ενάμισι δευτερόλεπτο στην πρώτη μου προσπάθεια και έκοψε ταχύτητα. Γύρισε το κεφάλι του και με είδε και έμεινε μέσα στη μέση της πίστας! Του έδωσα ξανά χώρο και πίεσα για τη δεύτερη προσπάθειά μου. Είχα πάλι την ίδια απόσταση, ενάμισι δευτερόλεπτο και δεν ήθελα να αφήσω μεγαλύτερη για να μην μου κρυώσει το πίσω ελαστικό από τη χαμηλή ταχύτητα.

Έκοψε ξανά, γύρισε το κεφάλι του, με είδε και έμεινε μέσα στη μέση της πίστας. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα καμία ευκαιρία να κάνω έναν καλό γύρο. Ίσως έπρεπε να του αφήσω περισσότερο χώρο αλλά θεωρώ ενάμισι δευτερόλεπτο είναι αρκετό. Το περίεργο είναι ότι δύο φορές γύρισε και με κοίταξε και φρέναρε. Για αυτό έχω νευριάσει. Φαίνεται και από την τηλεόραση ότι γυρίζει να με κοιτάξει και σταματάει μέσα στη μέση της πίστας μετά».

Από την πλευρά του, ο Μιρ είπε: «Έφυγα από το pit lane μόνος μου, χωρίς να ενοχλώ κανέναν και ο Πετρούτσι ξεκίνησε από μπροστά μου. Ήταν μπροστά περίπου επτά με οκτώ δευτερόλεπτα και περίμενε σε όλη την πίστα να τον περάσω και να με ακολουθήσει.

Έκανα δύο γύρους, πιθανότατα τον βοήθησα και μετά αφού τελείωσα μπήκα στο pit lane. Ήμουν εντελώς πάνω στα κερμπς και κοίταζα πίσω να μην ενοχλήσω κανέναν που έμπαινε στα pits. Το σίγουρο είναι ότι αν ο Πετρούτσι πίεζε από την αρχή και δεν περίμενε να μπει από πίσω μου για να με ακολουθήσει και να τον βοηθήσω, σίγουρα δεν θα τον είχα ενοχλήσει. Νομίζω θα είναι άδικο αν δεχτώ ποινή για αυτό, δεν έκανα τίποτα λάθος».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!