Μάρκεθ: «Οι Ducati τα βρήκαν σκούρα και αυτό είναι καλό για εμένα»

Μάρκεθ: «Οι Ducati τα βρήκαν σκούρα και αυτό είναι καλό για εμένα»
Η μέτρια εικόνα των δύο Ducati, που είναι και οι βασικοί αντίπαλοι του Μαρκ Μάρκεθ, του επιτρέπουν αύριο να κάνει έναν πιο χαλαρό αγώνα.

Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Γκραν Πρι Γερμανίας. Αν κερδίσει, θα έχει τη δέκατη συνεχόμενη νίκη στο Ζάξενρινγκ όμως ο Ισπανός μας εξηγεί ότι η νίκη δεν είναι προτεραιότητα. Φυσικά, τη θέλει αλλά αυτό που θέλει περισσότερο είναι να χτίσει μια ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, από τους δύο αναβάτες της Ducati.

«Είναι αλήθεια ότι οι δύο αναβάτες της Yamaha είναι σε καλή φόρμα, είναι πραγματικά καλοί, όπως και ο Άλεξ Ρινς της Suzuki. Το καλό όμως για εμένα είναι ότι οι δύο πιο κοντινοί μου στο πρωτάθλημα, οι δύο αναβάτες της Ducati, τα έχουν βρει σκούρα και ειδικά ο Dovi. Αυτό είναι σημαντικό και πολύ θετικό για εμένα.

Όπως και να έχει, δεν σκέφτομαι τη 10η σερί νίκη μου, σκέφτομαι για το πρωτάθλημα. Αύριο θα δούμε. Αν για κάποιο λόγο τα λάστιχα δεν έχουν καλή απόδοση, αν η πρόσφυση στην πίστα δεν είναι και η καλύτερη, αν δεν έχω την αίσθηση που θέλω είναι καλύτερα να πάρω απλά τους βαθμούς που χρειάζομαι. Το καλύτερο είναι να είμαι ψηλότερα στη βαθμολογία και μετά, να κερδίσω πάλι στο Ζάξενρινγκ» είπε ο αναβάτης της Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!