Ο Μαρκ Μάρκεθ κυρίαρχος στο FP2 Γερμανίας

Ο Μαρκ Μάρκεθ κυρίαρχος στο FP2 Γερμανίας
Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών έφερε τον Μαρκ Μάρκεθ στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Άλεξ Ρινς και τον Φάμπιο Κουαρταραρό.

Ο Μαρκ Μάρκεθ βρήκε τα χαμένα δέκατα του δευτερολέπτου, που του στέρησαν την πρώτη θέση στο FP1 του Ζάξενρινγκ και κατάφερε να είναι εκείνος ο πιο γρήγορος. Ο ίδιος βέβαια, παραλίγο να πέσει στον πρώτο γρήγορο γύρο του αλλά κατάφερε να το «σώσει». Ο Άλεξ Ρινς κατάφερε να είναι στη δεύτερη θέση ενώ ο Φάμπιο Κουαρταραρό, που ήταν πρώτος στο FP1, πέτυχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Μάβερικ Βινιάλες και Πολ Εσπαργκαρό για την πεντάδα και Κράτσλοου, Μίλερ, Πετρούτσι, Ντοβιτσιόζο και Ρόσι, κλείνουν δεκάδα. Ο Βαλεντίνο Ρόσι αν και στο FP1 ήταν τρίτος και έδειχνε να τα πηγαίνει καλά με τη μοτοσικλέτα του, δεν κατάφερε να έχει μια αντίστοιχα ανταγωνιστική παρουσία και στο FP2. Πτώσεις δεν είχαμε στη δεύτερη περίοδο, ο Φραντσέσκο Μπανάια όμως που έπεσε στο FP1 δεν έτρεξε καθώς του κάνουν εξετάσεις στο νοσοκομείο. Με την πρώτη εικόνα δεν είχε χτυπήσει όμως στη συνέχεια παραπονέθηκε για πονοκεφάλους και προληπτικά, τον εξετάζουν. Δείτε αναλυτικά τη σειρά:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!