ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Δια περιπάτου νίκη του Μάρκεθ στην Καταλωνία

Gran Premi Monster Energy de Catalunya

Δια περιπάτου νίκη του Μάρκεθ στην Καταλωνία

Δια περιπάτου νίκη του Μάρκεθ στην Καταλωνία

Ένα λάθος του Λορένθο έφτανε ώστε να ρίξει κάτω τους Ντοβιτσιόζο, Βινιάλες και Ρόσι, ώστε να προσφέρει μια άνετη νίκη στον Μάρκεθ! Στη 2η θέση ο εξαιρετικός Κουαρταραρό και 3ος ο Πετρούτσι!

Μια άνετη νίκη του Μαρκ Μάρκεθ τον εκτοξεύει σε μια άνετη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την πολλαπλή πτώση που δημιούργησε ο Χόρχε Λορένθο όταν του μπλόκαρε το μπροστινό και παρέσυρε με την πτώση του, τον Ντοβιτσιόζο, τον Βινιάλες αλλά και τον Ρόσι.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν διαδικαστικός για τον Μαρκ Μάρκεθ, που έκανε ένα εύκολο προβάδισμα μετά την πτώση των άμεσων ανταγωνιστών του. Ο Πετρούτσι προσπάθησε να κρατήσει τον Ρινς πίσω του αλλά ήταν ο Φάμπιο Κουαρταραρό αυτός που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρινς που έπεσε πίσω, έφτασε και πέρασε τον πετρούτσι και τελικά έφτασε στην 2η θέση.

Ο αγώνας κύλησε με πολλές πτώσεις και εγκαταλείψεις και μετά το ατύχημα του Λορένθο και των υπολοίπων διεκδικητών του πρωταθλήματος δεν είχε ενδιαφέρον παρά για την 2η και 3η θέση. Πρώτα οι μάχες του Ρινς με τον Πετρούτσι και μετά η μάχη του Πετρούτσι με τον Κουαρταραρό μας κράτησαν κάπως το ενδιαφέρον. Στους τελευταίους γύρους οι θέσεις είχαν ξεκαθαριστεί και μόνον η ανούσια πτώση του Κράτσλοου έδωσε λίγο θέαμα.

Με αυτά και με αυτά ο Μαρκ Μάρκεθ έχει πάρει προβάδισμα 37 βαθμών από τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο και είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.