ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Ο Βαλεντίνο Ρόσι υπόσχεται ότι θα τρέξει στο DTM! (vid)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι υπόσχεται ότι θα τρέξει στο DTM! (vid)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι υπόσχεται ότι θα τρέξει στο DTM! (vid)

Ο πειραματισμός είναι μέσα στο στοιχείο του θρύλου του MotoGP και ο ίδιος αποκαλύπτει πως σκοπεύει να τρέξει σε έναν αγώνα του DTM, στο άμεσο μέλλον. 

Τον Βαλεντίνο Ρόσι τον έχουμε συνδέσει με τους αγώνες μοτοσικλέτας. Ο Ιταλός πάντως, δεν λέει όχι και σε νέες προκλήσεις και για αυτό θα δοκιμάσει τις ικανότητές του και στους αγώνες DTM. Το αποκάλυψε ο ίδιος, ότι σύντομα θα το προσπαθήσει, ενώ το πιο πιθανό είναι να τρέξει με μια BMW M4. Δεν θα είναι ο μόνος αναβάτης του MotoGP όμως, που θα δούμε στο DTM. 

Πρόσφατα ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, αποδέχθηκε την πρόκληση και έτρεξε με Audi στον διάσημο αγώνα. Ο αναβάτης της Ducati δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού τερμάτισε εκτός δεκάδας και στους δύο αγώνες που συμμετείχε, όμως η προσπάθειά του ήταν πολύ καλή και ίσως στο μέλλον, αν το επιχειρήσει ξανά, να πετύχει κάτι καλύτερο. Ο Βαλεντίνο Ρόσι από την άλλη είπε πως θα ήθελε να συμμετέχει στον ίδιο αγώνα με τον Ντόβι, όμως δεν τα κατάφερε να παρευρεθεί για αυτό θα δοκιμάσει μια άλλη φορά. Ο Ντοβιτσιόζο, έτρεξε σε αγώνα που έγινε στο Μισάνο της Ιταλίας.

Valentino Rossi promises to drive in DTM!