Βαλεντίνο Ρόσι: «Περίμενα καλύτερο ξεκίνημα στη Γαλλία»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Περίμενα καλύτερο ξεκίνημα στη Γαλλία»
Η πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμαστικών δεν ικανοποίησε τον Βαλεντίνο Ρόσι και η αιτία ήταν κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίζει να μην μπορεί να «ορθοποδήσει» στη φετινή σεζόν. Ο teammate του, Μάβερικ Βινιάλες, τα πάει κάπως καλύτερα, όμως ο «Γιατρός» έχει κάποια προβλήματα με τη μοτοσικλέτα του που ο Βινιάλες δεν έχει, όπως ο ίδιος λέει.

«Περίμενα να είμαι πιο δυνατός, να ξεκινήσω καλύτερα το τριήμερο. Δεν έχω πολύ καλή αίσθηση από τη μοτοσικλέτα, έχουμε πρόβλημα με την επιτάχυνση. Μετά το πρωί, είχαμε ένα πρόβλημα με την αλυσίδα και χάσαμε χρόνο. Το απόγευμα δοκιμάσαμε κάτι άλλο. Στην αρχή δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα, μετά όμως δοκιμάσαμε μια άλλη λύση για να βελτιωθούμε.

Δεν βρήκαμε καλές λύσεις, πρέπει να δουλέψουμε πριν τελειώσουν τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Στο τέλος μπορούσα να κάνω μόνο έναν γύρο με μαλακά ελαστικά και είμαι εκτός δεκάδας, ελπίζω αύριο πρωί να είναι στεγνή η πίστα και να μπορέσω να βελτιώσω τους χρόνους μου, αλλά και τη μοτοσικλέτα. Στην επιτάχυνση δεν έχω πρόσφυση, δεν είμαι δυνατός. Έχασα λίγο συγκριτικά με τον Μάβερικ, οπότε θέλουμε δουλειά και αυτό κάνουμε για την ώρα» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!