Ξεκίνημα με Μάρκεθ στο Τέξας!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ξεκίνημα με Μάρκεθ στο Τέξας!
To MotoGP βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το τριήμερο και ο Μαρκ Μάρκεθ έθεσε τον ταχύτερο χρόνο στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, με... ασφυκτική πίεση από τον Βινιάλες.

Ο... βασιλιάς του Γκραν Πρι των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε πολύ δυναμικά στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του τριημέρου. Ο Μαρκ Μάρκεθ έχει κερδίσει κάθε αγώνα που έχει γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο βρίσκεται στο MotoGP και φαίνεται ότι δεν θέλει να χαλάσει αυτό του το στατιστικό! Όμως, από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωθε την καυτή ανάσα του Μάβερικ Βινιάλες. Ο αναβάτης της Yamaha ήταν ο δεύτερος πιο γρήγορος, με πολύ μικρή διαφορά από τον Ισπανό της Honda!

Από εκεί και πέρα είχαμε τον Τζακ Μίλερ στην τρίτη θέση, τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο στην τέταρτη και τον Βαλεντίνο Ρόσι στην πέμπτη. Πολ Εσπαργκαρό, Φάμπιο Κουαρταράρο, Καλ Κράτσλοου, Αλέιξ Εσπαργκαρό και Αντρέα Ιανόνε συμπληρώνουν την ταχύτερη δεκάδα. Εντύπωση μας κάνει ο έτερος οδηγός της Honda, ο Χόρχε Λορένθο, ο οποίος δείχνει να μην τα έχει... βρει τόσο ακόμη και τον συναντάμε μόλις στη 18η θέση, με χρόνο σχεδόν δύο δευτερόλεπτα πιο αργό από το ρυθμό, που ορίστηκε από τον teammate του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!