Λορένθο: «Δεν είμαι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο του MotoGP»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λορένθο: «Δεν είμαι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο του MotoGP»
Ο Χόρχε Λορένθο, μας λέει ποιοι αναβάτες είναι πιο «ζεστοί» στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου του MotoGP, στα δικά του μάτια.

Ο Χόρχε Λορένθο «μετακόμισε» φέτος στη Honda, όμως ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με όσα βλέπει εκείνος, λέει ότι δεν είναι έτοιμος για να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους στη διεκδίκηση του τίτλου και συγκεκριμένα, είπε:

«Πάντα λέω ότι στο MotoGP όλα μπορούν να συμβούν. Όμως, πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές, να γνωρίζουμε τους περιορισμούς μας. Όταν λέμε περιορισμούς, σε κανέναν δεν λείπει η ταχύτητα, το ταλέντο, το κίνητρο ή η σκληρή δουλειά.

Τρία ή τέσσερα τεστ δεν είναι αρκετά για να μάθεις τέλεια τη μοτοσικλέτα σου και δεν θα μου είναι εύκολο. Ειδικά αν αναλογιστούμε τους τραυματισμούς που είχα πρόσφατα. Σίγουρα θα έχουμε ένα μικρό πρόβλημα στους πρώτους αγώνες. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη μοτοσικλέτα, να είναι ανταγωνιστική και γρήγορη.

Αν μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες και αν κάποια πράγματα είναι καλύτερα από ότι πιστεύαμε, ποιος ξέρει, μπορεί και να παλέψουμε για τον τίτλο. Αλλά για την ώρα σίγουρα δεν είμαι ανάμεσα στα φαβορί. Για παράδειγμα, ο Μάρκεθ είναι το απόλυτο φαβορί για εμένα. Ο Ντοβιτσιόζο επίσης, ξέρει πολύ καλά τη μοτοσικλέτα του και πάντα είναι ανταγωνιστικός και το ίδιο ισχύει και για τις δύο Yamaha, τον Βαλεντίνο Ρόσι και τον Μάβερικ Βινιάλες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!