Μάρκεθ: «Αδύνατο να μένω ώρα πάνω στη μοτοσικλέτα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μάρκεθ: «Αδύνατο να μένω ώρα πάνω στη μοτοσικλέτα»
Μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση που είχε πριν μερικούς μήνες, ο Μαρκ Μάρκεθ δεν έχει επανέλθει πλήρως, όπως λέει και ο ίδιος.

Για έναν πρωταθλητή του MotoGP, ένα χειρουργείο μπορεί να σημαίνει κάποιο καιρό εκτός δράσης και σίγουρα, την περίοδο που διανύουμε, ο Μαρκ Μάρκεθ βρίσκεται σε φάση προσαρμογής. Είχε έναν τραυματισμό στον αριστερό του ώμο και στη συνέχεια, έκανε μια επέμβαση ώστε το πρόβλημα να διορθωθεί.

«Δεν είναι πρόβλημα να είμαι γρήγορος για έναν, δύο γύρους. Αλλά να παραμείνω γρήγορος για πολλούς, είναι αδύνατο. Μου είναι πιο δύσκολη η εναλλαγή από αριστερά προς τα δεξιά, ειδικά στην πέμπτη προς έκτη στροφή αυτής της πίστας και στη δώδεκα με δεκατρία.

Στις δεξιές στροφές ευτυχώς, νιώθω πολύ καλά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Από την άλλη όμως περιμένω να είμαι καλύτερος από αυτό που ήδη είμαι. Μένει ακόμη αρκετή δουλειά να κάνω, ακόμη δεν έχω τη δύναμη. Σταματήσαμε νωρίς σήμερα αλλά μένουν ακόμη κάποιες μέρες και θα δούμε αν θα βελτιωθώ ή θα χειροτερέψω, για την ώρα αισθάνομαι χαρούμενος που επέστρεψα» είπε ο Μαρκ Μάρκεθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!