Μάρκεθ: «Μετά την επέμβαση υπάρχει ακόμη πρόβλημα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μάρκεθ: «Μετά την επέμβαση υπάρχει ακόμη πρόβλημα»
Στις δοκιμές που έχει κάνει μέχρι στιγμής, ο Μαρκ Μάρκεθ αισθάνεται ότι δεν έχει την απόδοση που θα ήθελε πάνω στη μοτοσικλέτα, καθώς τον επηρεάζει ο αριστερός ώμος του.

Το 2018 ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε το πρωτάθλημα αναβατών σχεδόν «σβηστά». Ένα πρόβλημά του όμως, που σχετίζεται με την ευπάθεια που έχει στους ώμους του, βγήκε ξανά στην επιφάνεια και υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, για το αν θα μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο, αλλά ο ίδιος ο Μάρκεθ έκανε κάποιες δηλώσεις μετά τις πρώτες του επαφές με τη μοτοσικλέτα του.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

«Οι αναβάτες γενικά πρέπει να έχουν καθαρό το μυαλό τους. Κάναμε κάποιους γύρους που με βοήθησαν να δω πως έχουν τα πράγματα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε. Ήταν περίπου όπως το περίμενα. Οι μεγάλες δυνάμεις που αναπτύσσονται όταν φρενάρεις, ειδικά όταν το βάρος πέφτει στον αριστερό ώμο, με επηρεάζουν. Υπάρχει ακόμη πρόβλημα. Για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, να έχουμε υπομονή και το Μάρτιο να είμαστε σε πλήρη φυσική κατάσταση» είπε ο αναβάτης της Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!