MotoGP 2019: Η Ducati κάνει την αρχή!

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP 2019: Η Ducati κάνει την αρχή!
Τα χρώματα και τους χορηγούς που θα υπάρχουν πάνω στη μοτοσικλέτα της, αποκάλυψε η Ducati, σε μια τελετή που έγινε την Παρασκευή 18/1.

Με ελαφρώς πιο σκούρα χρώματα και νέους χορηγούς θα βλέπουμε τις Ducati στις πίστες του MotoGP το 2019. Η ιταλική φίρμα μας δίνει τις πρώτες φωτογραφίες, με τον Ντανίλο Πετρούτσι και τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο που θα είναι οι αναβάτες της για αυτή τη σεζόν. Παράλληλα η επίσημη ονομασία της ομάδας έγινε Mission Winnow Ducati Team λόγω του βασικού της χορηγού, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει και σήμα της Audi Sport πάνω στη μοτοσικλέτα.

Μη ξεχνάμε, ότι η Audi είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Ducati, αφού είναι πλέον μέλος του Volkswagen Group! Ο στόχος της Ducati για το 2019 είναι σίγουρα η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια φτάνει πολύ κοντά στο να το πετύχει, με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο, όμως ο Μαρκ Μάρκεθ τους «κόβει» τα σχέδια!

«Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο από τα τελευταία δύο χρόνια. Πρέπει να φέρουμε ιδέες που θα κάνει το πρότζεκτ μας πιο ανταγωνιστικό. Η εξέλιξη καλύπτει όλα τα σημεία. Αεροδυναμική, πλαίσιο, ηλεκτρονικά, κινητήρας. Ο στόχος είναι ο ίδιος που έχουμε εδώ και μερικά χρόνια, να παλέψουμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δεν είμαστε φαβορί, αυτό είναι σίγουρο, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2019 μια υπέροχη σεζόν για τους υποστηρικτές μα» είπε ο επικεφαλής της ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!