Ρέινι: «Ο Βινιάλες θα έπρεπε να κερδίζει τον Ρόσι σε κάθε αγώνα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρέινι: «Ο Βινιάλες θα έπρεπε να κερδίζει τον Ρόσι σε κάθε αγώνα»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η απόδοση του Μάβερικ Βινιάλες στη Yamaha δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό σημείο, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρέινι, τρεις φορές πρωταθλητή στην κατηγορία των 500 κυβικών εκατοστών.

Τέσσερις νίκες σε Γκραν Πρι και έξι pole positions, είναι ο «απολογισμός» του Μάβερικ Βινιάλες τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στη Yamaha. Το 2017 κατάφερε να περάσει σε βαθμολογία τον Βαλεντίνο Ρόσι, όχι όμως και το 2018. Ο Γουέιν Ρέινι, τρεις φορές πρωταθλητής στην κατηγορία των 500 κυβικών εκατοστών, είπε για τους δύο αναβάτες της Yamaha:

«Ειλικρινά, θα περίμενα περισσότερα από τον Μάβερικ. Περίμενα ότι θα είναι λίγο πιο σταθερός. Αλλά φαίνεται ότι είναι μικρός, μαθαίνει ακόμη. Πέρασε δύσκολα χρόνια και αυτά θα τον κάνουν πιο δυνατό. Αν η Yamaha φτιάξει μια καλή μοτοσικλέτα για το 2019, τότε πιστεύω ότι ο Μάβερικ θα είναι έτοιμος. Έχει φυσική ταχύτητα, έχει αυτοπεποίθηση όταν πάνε καλά τα πράγματα. Εκεί που δεν τα πάει καλά είναι όταν κάτι λείπει από τη ρύθμιση της μοτοσικλέτας. Εκεί φαίνεται και η διαφορά με τον Ρόσι, ο Βαλεντίνο αν δεν τα βρίσκει με τη μοτοσικλέτα και πάλι κάτι θα πετύχει. Ο Μάβερικ έχει φτάσει στο σημείο που θα έπρεπε να κερδίζει τον Ρόσι σχεδόν σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!