Έτοιμος να αποχωρήσει από το MotoGP ήταν ο Χόρχε Λορένθο!

Πέτρος Σηφαλάκης
Έτοιμος να αποχωρήσει από το MotoGP ήταν ο Χόρχε Λορένθο!
Πριν από τη συμφωνία με τη Honda, ο Ισπανός αναβάτης του MotoGP είχε φτάσει στο σημείο να σκέφτεται το τέλος της καριέρας του.

Μετά τη Yamaha, o Χόρχε Λορένθο υπέγραψε για δύο χρονιές στη Ducati. Το 2017 ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εκείνον και δεν τα πήγε καθόλου καλά, ενώ το 2018 ήταν αρκετά καλύτερο, χωρίς ωστόσο να αρκεί. Πλέον, βρίσκεται στην «οικογένεια» της Honda και θα βρίσκεται πλάι στον Μαρκ Μάρκεθ, αντικαθιστώντας τον Ντάνι Πεδρόσα. Ο ίδιος ο Λορένθο όμως, λέει ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στο σημείο να σταματήσει από το MotoGP!

«Είχα αρκετή πίεση. Όταν σκεφτόμουν και την πιθανότητα να σταματήσω την καριέρα μου, η πίεση μεγάλωνε στο κεφάλι μου. Κανονικά όταν σκεφτόμουν να σταματήσω, η πίεση γινόταν μικρότερη στο μυαλό μου αφού δεν θα είχα όλα αυτά να με απασχολούν και θα σταματούσα και να τραυματίζομαι. Όταν όμως το σκέφτηκα σοβαρά, τότε άλλαξαν όλα και έφτασα πολύ κοντά στο να το κάνω. Είχα μια ακόμη επιλογή, να πάω σε δορυφορική ομάδα με τη Yamaha, ήταν μια καλή ευκαιρία αλλά όχι αυτή που ήθελα» είπε ο Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!