Αφεντικό Honda: «Ο Ρόσι δεν αποδέχεται ότι δεν μπορεί να κερδίσει»

Πέτρος Σηφαλάκης
Αφεντικό Honda: «Ο Ρόσι δεν αποδέχεται ότι δεν μπορεί να κερδίσει»
Ο επικεφαλής της ομάδας της Honda, λέει ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι περνάει δύσκολες στιγμές για να καταλάβει ότι πλέον δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει κορυφαία αποτελέσματα.

Στην ηλικία των 39 ετών και σε δύο χρονιές όπου η μοτοσυκλέτα δεν του «κάθεται» καλά, ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίζει να παλεύει στο MotoGP και μάλιστα, παίρνει αξιόλογα αποτελέσματα. Έχοντας ως μέτρο σύγκρισης τον Μάβερικ Βινιάλες, έναν νέο και ταλαντούχο αναβάτη που οδηγεί την ίδια μοτοσυκλέτα, τα πάει πάρα πολύ καλά αφού συνήθως τον ξεπερνά. Ο επικεφαλής της Honda όμως, έχει αντίθετη άποψη!

«Ο Βαλεντίνο έχει υπάρξει ένας απίστευτος αναβάτης. Έχει όλο το σεβασμό μου. Στα 39 του, έχει ακόμη την επιθυμία και το ταλέντο να πάει γρήγορα όμως δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να κερδίσει. Έχει μια δύσκολη στιγμή να καταλάβει ότι η εποχή του πέρασε. Μερικές φορές οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί δεν βγαίνουν. Σέβομαι τον Ρόσι αλλά όλα στη ζωή έχουν τη στιγμή τους και είτε του αρέσει είτε όχι, ο Μαρκ Μάρκεθ είναι το νούμερο ένα σήμερα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!