Λορένθο: «Χωρίς εμένα δεν θα εξέλισσαν τόσο γρήγορα τη Ducati»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λορένθο: «Χωρίς εμένα δεν θα εξέλισσαν τόσο γρήγορα τη Ducati»
Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της Ducati θεωρεί ότι έπαιξε ο Χόρχε Λορένθο, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος.

Μετά από εννέα χρόνια στη Yamaha, ο Χόρχε Λορένθο «μετακόμισε» στη Ducati το 2017. Σε αυτή δεν κατάφερε και τόσα πολλά πράγματα, όμως πλέον, ανήκει στο δυναμικό της Honda πλάι στον Μαρκ Μάρκεθ και ελπίζει σε καλύτερες χρονιές! Μετά από δύο σεζόν στην Ducati όμως, ο Λορένθο πιστεύει ότι άφησε μερικά καλά πράγματα στην ομάδα.

«Ναι, σίγουρα τους βοήθησα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Δεν είναι δουλειά μου να το πω, όμως πιθανότατα αν δεν πήγαινα στην ομάδα δεν θα είχαν εξελίξει τόσο γρήγορα τη μοτοσυκλέτα τους σε κάποιους τομείς.

Εξερεύνησαν κάποια κομμάτια που δεν δούλευαν τόσο πριν πάω εγώ. Αυτό με κάνει χαρούμενο και ήταν θέμα χρόνου να πάρουν περισσότερες νίκες από ότι στα προηγούμενα χρόνια, ενώ παράλληλα πάλευαν για το πρωτάθλημα. Με εμένα πιθανότατα τα πράγματα έφτασαν μια ώρα νωρίτερα. Είμαι περήφανος για αυτό, είναι ένα ωραίο γκρουπ ανθρώπων και θα δείτε ότι στο μέλλον θα έχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα» είπε ο Χόρχε Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!