Ο Μαρκ Μάρκεθ άφησε άφωνο το γιατρό του!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μαρκ Μάρκεθ άφησε άφωνο το γιατρό του!
Ο Dr. Mir, ο γιατρός που ανέλαβε την υπόθεση του χεριού του Μαρκ Μάρκεθ, δεν μπόρεσε να πιστέψει ότι ο αναβάτης της Honda κατέκτησε τον τίτλο με το χέρι του σε αυτή την κατάσταση!

Σε έναν από τους πιο καταρτισμένους γιατρούς στην Ισπανία, εμπιστεύθηκε το χέρι του ο Μαρκ Μάρκεθ, για να κάνει την επέμβαση που χρειαζόταν και να επανέλθει σε πλήρως αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Dr. Mir έχει αναλάβει πολλές φορές αθλητές του MotoGP και βλέποντας το χέρι του Μάρκεθ, του φαινόταν απίστευτο ότι κατάφερε να πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε αυτή την κατάσταση! Στη συνέχεια ο γιατρός αποκάλυψε ότι η επέμβαση ήταν πιο δύσκολη από ότι περίμενε αρχικά.

Ο ώμος του Μάρκεθ είχε υποστεί αρκετές ζημιές και ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι πολλές φορές φέτος του έβγαινε, ακόμη κι αν δεν πιεζόταν ιδιαίτερα. Ο γιατρός, είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε τον παγκόσμιο τίτλο έτσι, σίγουρα του δίνει μεγαλύτερη αξία όλο αυτό! Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% επιτυχία στην επέμβαση, όμως αφού τελειώσαμε στο χειρουργείο και όσο κοιμόταν, κουνήσαμε το χέρι του προς κάθε κατεύθυνση και ο ώμος του δεν βγήκε. Καλό σημάδι αυτό, αφού όταν ξυπνήσει οι μύες θα κρατούν το κόκκαλο πιο σταθερά στη θέση του».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!