Μια BMW M3 CS για τον Μαρκ Μάρκεθ! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μια BMW M3 CS για τον Μαρκ Μάρκεθ! (pics)
Ο πρωταθλητής του MotoGP για φέτος, κέρδισε μια μπλε BMW M3 CS επειδή είχε τις περισσότερες pole position στη χρονιά.

Κάθε χρόνο, η BMW χαρίζει ένα μοντέλο της στον αναβάτη που θα κερδίσει τις πιο πολλές pole position και για ακόμη μια φορά, ο νικητής ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ της Honda. Ο αναβάτης κέρδισε και το φετινό πρωτάθλημα, εκτός από τη BMW και με τη λήξη της φετινής σεζόν του MotoGP, την Κυριακή 18 Νοέμβρη, πήρε και το αυτοκίνητο.

Η M3 CS είναι σε ένα πολύ όμορφο μπλε χρώμα και έχει έναν τούρμπο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης των 3.0 λίτρων κάτω από το καπό της. Αποδίδει 460 ίππους με 600 Nm ροπής και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου σασμάν DCT των επτά σχέσεων.

Τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 280 χλμ./ώρα. Εντυπωσιακών προδιαγραφών είναι και το σύστημα πέδησης με τους κεραμικούς δίσκους, που φροντίζουν να ρίχνουν... άγκυρα πατώντας το αριστερό πεντάλ! Ο Μάρκεθ είχε επίσης κερδίσει μια M6 Coupe το 2013, μια M4 το 2014, μια M6 Convertible το 2015, μια M2 Coupe το 2016 και μια M4 CS το 2017. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο, από την είσοδό του στο MotoGP, παίρνει τις περισσότερες pole!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!