Ρόσι: «Ήμουν αργός σήμερα, ξεκινάω από πολύ πίσω»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρόσι: «Ήμουν αργός σήμερα, ξεκινάω από πολύ πίσω»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν τα πήγε καλά στις κατατακτήριες δοκιμές, θα αναγκαστεί να εκκινήσει από την 16η θέση και σίγουρα, δεν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του.

Με τον Μάβερικ Βινιάλες στην pole position και τον ίδιο στη 16η θέση, ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν αισθάνεται και πολύ άνετα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βαλένθια. Ο teammate του έτρεξε επίσης στο Q1, όμως κατάφερε να βρει το ρυθμό του και ήταν ο γρηγορότερος και στο Q2.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι, είπε μετά τα δοκιμαστικά: «Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμένα, χθες στα ελεύθερα δοκιμαστικά ήμουν σχετικά αισιόδοξος γιατί ένιωθα καλά όμως σήμερα στο FP3 δεν ήμουν γρήγορος, αυτό μετράει. Προσπάθησα να πιέσω πολύ από την αρχή όμως έπεσα.

Εκτός αυτού, πήρα τη δεύτερη μοτοσυκλέτα και δεν είχα τον απαραίτητο ρυθμό, για να είμαι στην κορυφαία δεκάδα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα όμως άλλαξαν και οι συνθήκες, έγινε στεγνή η πίστα. Στην πραγματικότητα, στο FP4 δεν είχα καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα. Ένιωθα πολύ άβολα, δεν μπορούσα να πιέσω και ήμουν αργός. Αύριο, θα πρέπει να ξεκινήσω από πολύ πίσω και αυτό είναι κακό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!