Ντοβιτσιόζο: «Περίεργος teammate ο Λορένθο»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ντοβιτσιόζο: «Περίεργος teammate ο Λορένθο»
Ο Χόρχε Λορένθο «τελειώνει» με τη Ducati και από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη Honda και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, μιλάει για το πως ήταν να βρίσκεται στην ίδια ομάδα μαζί του, για δύο χρόνια.

Αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών με τη Yamaha, ο Χόρχε Λορένθο συνέχισε την καριέρα του στη Ducati, χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει όσα θα ήθελε μέσα σε αυτές τις σεζόν. Τώρα, ο Ισπανός αναβάτης θα συνεχίσει στη Honda μαζί με τον Μαρκ Μάρκεθ και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, που ήταν teammate του στη Ducati, λέει μερικά πράγματα για εκείνον.

«Κάθε αναβάτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά στοιχεία, έτσι και ο Χόρχε. Είναι ένας περίεργος άνθρωπος. Έχει τα δυνατά του σημεία και τις αδυναμίες του, όπως όλοι. Αυτός ο χρόνος δεν ήταν εύκολος γιατί ξεκίνησε πολύ δυνατά. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα ήταν έντονη και αυτό είναι φυσιολογικό όταν έχεις δύο αναβάτες που παλεύουν για τη νίκη. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και το να χάνεις μια μάχη με τον Μάρκεθ για παράδειγμα είναι διαφορετικό από το να χάνεις μια μάχη με τον Λορένθο. Πολύς κόσμος δουλεύει και για τους δύο μας και ανεξάρτητα με το τι θα κάνεις, έχει αντίκτυπο σε αυτούς» είπε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!