Βινιάλες: «Μου ήταν αδύνατο να φτάσω τον Ρόσι»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βινιάλες: «Μου ήταν αδύνατο να φτάσω τον Ρόσι»
Στον αγώνα της Σεπάνγκ, ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό και ήταν πρώτος, όμως δυστυχώς, όλα τελείωσαν ύστερα από την πτώση του.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Yamaha δείχνει να έχει «πάρει τα πάνω της» στους τελευταίους αγώνες, με τον Μάβερικ Βινιάλες να κερδίζει στο Γκραν Πρι στην Αυστραλία και τον Βαλεντίνο Ρόσι να κυριαρχεί στη Σεπάνγκ. Ο Ιταλός ήταν στην πρώτη θέση από την αρχή, μέχρι και σχεδόν το τέλος του αγώνα όμως τελικά έπεσε, χαρίζοντας τη νίκη στον Μαρκ Μάρκεθ. Ο teammate του Ρόσι, Μάβερικ Βινιάλες, είπε:

«Αν μπορούσα να κάνω καλύτερους χρόνους θα μπορούσα να κερδίσω, όμως ήταν αδύνατο να τον φτάσω. Η πίστα ήταν ολισθηρή, δεν μπορούσα. Όταν έμεναν τέσσερις γύροι για το τέλος είχα καταστρέψει τα ελαστικά μου, δεν είχα πρόσφυση. Η ευκαιρία μου να ανέβω στο βάθρο πέταξε. Είμαι χαρούμενος που ήμουν κοντά στον Ζαρκό όμως, έκανα ο,τι μπορούσα. Αν ξεκινούσα από την αρχή και με μια καθαρή πίστα ίσως να μπορούσα να κάνω αυτό που έκανα και στην Αυστραλία.

Σίγουρα όμως, η μοτοσικλέτα δουλεύει καλά και είμαι απόλυτα χαρούμενος για αυτό. Έβλεπα συνεχώς τον Βαλεντίνο στην ίδια απόσταση μπροστά μου, θεωρώ ότι οδηγήσαμε πολύ καλά. Ειλικρινά σκεφτόμουν ότι σήμερα θα κέρδιζε, είχε σχεδόν τον ίδιο ρυθμό με εμένα στα δοκιμαστικά και πάντα στον αγώνα, δίνει κάτι παραπάνω. Πριν ξεκινήσουμε καν τον αγώνα, έλεγα ότι ο Βαλεντίνο θα κερδίσει και όταν τον είδα μπροστά, είπα θα το κάνει. Όπως κι αν έχει ήταν εξαιρετικά για τη Yamaha, τους αρκεί για να νιώσουν λίγη αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!