MotoGP: Χάνει την pole position στη Μαλαισία ο Μάρκεθ!

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: Χάνει την pole position στη Μαλαισία ο Μάρκεθ!
Ποινή έξι θέσεων εκκίνησης, επιβλήθηκε στον Μαρκ Μάρκεθ, επειδή έκλεισε άθελά του τον Αντρέα Ιανόνε σε κάποια στιγμή, μέσα στις κατατακτήριες δοκιμές.

Pole position μεν, εκκίνηση από την έβδομη θέση δε. Ο Μαρκ Μάρκεθ, άθελά του έκλεισε τον Αντρέα Ιανόνε στις κατατακτήριες, αφού δεν τον είχε δει και στη συνέχεια, του ζήτησε συγγνώμη σηκώνοντας το χέρι του. Ωστόσο, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν πως θα πρέπει να του επιβληθεί και ποινή, οπότε την Κυριακή δεν θα ξεκινήσει από την pole, αλλά από την έβδομη θέση.

Αυτό σημαίνει ότι pole position στην ουσία θα έχει ο Ζουάν Ζαρκό και στην πρώτη γραμμή εκκίνησης, θα βρίσκεται επίσης ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Αντρέα Ιανόνε.

«Κοίταξα αλλά είδα μόνο τη Suzuki του Ρινς, ο Ιανόνε ήταν από την άλλη πλευρά και δεν τον είδα. Φυσικά μπορεί να τον εμπόδισα, δεν ξέρω αν θα μου επιβληθεί ποινή ή όχι, αυτό θα το κρίνουν οι αγωνοδίκες, αλλά προσπάθησα να μην ενοχλήσω κανέναν, δεν τον είχα δει ειλικρινά. Δεν πειράζει, έκανα το γρηγορότερο γύρο, αυτό είναι που μετράει για εμένα», είπε ο Μαρκ Μάρκεθ, πριν την απόφαση της τιμωρίας του.

Θυμηθείτε, ότι αύριο το MotoGP θα μεταδοθεί στις 6:30, αντί για τις 8:30 το πρωί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!