Δύο ώρες νωρίτερα θα «παίξει» το MotoGP Μαλαισίας

Πέτρος Σηφαλάκης
Δύο ώρες νωρίτερα θα «παίξει» το MotoGP Μαλαισίας
Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που αναμένονται, οδήγησαν τη διοίκηση του MotoGP να τροποποιήσει το πρόγραμμα, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Οι καιρικές συνθήκες το Σάββατο, όπου έλαβαν χώρα οι κατατακτήριες δοκιμές στη Μαλαισία, ήταν άθλιες με τη βροχή να είναι τόσο έντονη, που κατέστησε για περίπου μια ώρα, αδύνατη την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Λεγόταν, ότι δεν θα γίνουν καν οι κατατακτήριες και ότι η σειρά εκκίνησης την Κυριακή θα καθοριζόταν με βάση τα συνδυασμένα αποτελέσματα των αναβατών στα ελεύθερα δοκιμαστικά 1,2 και 3, όμως τελικά μετά από αρκετή αναμονή, άρχισαν κανονικά.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την Κυριακή όμως, αναμένουμε ίδια καιρικά φαινόμενα την ώρα που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας οπότε, η διοίκηση του MotoGP αποφάσισε, πως θα ήταν καλύτερα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα. Σε ώρα Ελλάδας, θα βλέπαμε τον αγώνα στις 8:30 το πρωί, όμως τελικά, θα τον δούμε στις 6:30! Οπότε, αν θελήσετε να τον δείτε, συντονιστείτε εκείνη την ώρα στο Cosmote Sport 5HD.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!