Ντοβιτσιόζο: «Τρομακτικές οι δυνατότητες των Yamaha»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ντοβιτσιόζο: «Τρομακτικές οι δυνατότητες των Yamaha»
Ο αναβάτης της Ducati, λέει πως οι δύο Yamaha ναι μεν έχουν προβλήματα, όμως το πλαίσιό τους μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Στο Γκραν Πρι του Φίλιπ Άιλαντ του 2018, είδαμε επιτέλους μια Yamaha στην πρώτη θέση του βάθρου, αυτή του Μάβερικ Βινιάλες. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, teammate του Βινιάλες, είπε πως αυτό ήταν κάτι που όλοι χρειάζονταν, όμως τελικά, δεν αλλάζει και πολλά για την ομάδα, όμως ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο είπε και εκείνος την άποψή του, βλέποντας τα πράγματα απ'έξω.

«Δεν βλέπω τις Yamaha σε τόσο καλή φόρμα και αυτό αποδεικνύεται και από την πτώση απόδοσης του Βαλεντίνο. Το ίδιο έπαθε και ο Μάβερικ αλλά σε μικρότερο βαθμό. Όταν είδα τον Ρόσι στην αρχή του αγώνα νόμιζα πως είχε μπελάδες, επειδή αν ήταν όλα καλά θα είχε περάσει περισσότερους από εμάς.

Απλώς, ο σημερινός αγώνας απέδειξε ότι το επίπεδο του πλαισίου της Yamaha είναι τρομακτικό και στις γρήγορες στροφές μπορούν να είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Όμως, υπάρχουν άλλα πράγματα που τους κρατάνε πίσω. Όπως κι αν έχει πιστεύω πως ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εκείνους και θα έχει αντίκτυπο, ειδικά στον Μάβερικ. Το χρειαζόταν αυτό το αποτέλεσμα» είπε ο αναβάτης της Ducati.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!