Τρομερή πτώση Ζαρκό, έπεσε ενώ χτύπησε τον Μάρκεθ (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Τρομερή πτώση Ζαρκό, έπεσε ενώ χτύπησε τον Μάρκεθ (vid)
Ο Ζουάν Ζαρκό είχε ένα τρομερό ατύχημα καθώς χτύπησε από πίσω τον Μαρκ Μάρκεθ στα φρένα στο τέλος της ευθείας εκκίνησης-τερματισμού με 290 χλμ/ώρα! Ο Μάρκεθ εγκατέλειψε καθώς η πρόσκρουσε του έσπασε το υποπλαίσιο του καθίσματος του.

Ωστόσο ως από θαύμα και οι δυο αναβάτες κατάφεραν να βγουν αλώβητοι.

Ο Πρωταθλητής έκανε δηλώσεις μετά την εγκατάλειψή του: «Όταν ήμουν πάνω στη μοτοσυκλέτα δεν κατάλαβα τι έγινε και για να είμαι ειλικρινής νευρίασα γιατί κατάλαβα την επαφή. Δεν κατάφερα να συνεχίσω γιατί η σέλα έσπασε τελείως και ήταν αδύνατον να οδηγήσω. Μετά που είδα το video, κατάλαβα τι έγινε και πιστεύω πως ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Σ’ εκείνο το σημείο φτάνουμε πολύ γρήγορα... ο Ζαρκό είχε πάρει το slipstream από άλλους δύο οδηγούς. Ίσως θα έπρεπε να το φανταστεί πως θα φτάσει πιο γρήγορα κοντά μου αλλά είναι αγωνιστικό συμβάν. Μιλήσαμε ήδη. Νοιώθω τυχερός γιατί εγώ κι αυτός είμαστε καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τουλάχιστον αυτή η εγκατάλειψη ήρθε έχοντας εξασφαλίσει πρώτα τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Motegi και ο πρωταθλητής συνέχισε: «Σήμερα είχα το ρυθμό για νίκη. Ήμουν συγκεντρωμένος και με την παραπάνω θερμοκρασία η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει καλύτερα. Ήμουν μπροστά αλλά ηθελημένα άνοιξα τη γραμμή μου γιατί δεν ήθελα να οδηγώ το γκρουπ. Και μετά ήρθε το χτύπημα. Εδώ το διασκεδάζουμε περισσότερο, αλλά είναι και επικίνδυνα. Γιατί; Επειδή ένα μικρό συμβάν γίνεται μεγάλο, λόγω του ότι έχεις διπλάσια ταχύτητα. Είναι σίγουρα στις αγαπημένες μου πίστες, αλλά είναι και αλήθεια ότι όταν πέφτεις εδώ, είναι πολύ πιθανό να τραυματιστείς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!